Бъди дарител с Tito's Handmade Vodka

Бъди дарител с Tito's Handmade Vodka

Историята на водка Титос е плод на хоби, вдъхновение и много труд. Създателят Bertito Beveridge e роден и отраснал в Тексас. От малък всички го наричат Тито, а във фамилията си вижда своята съдба. Като хоби произвежда водка като подаръци на приятели, докато на едно събитие чува прякора си „момчето водка“, което го замисля за бъдещето му като производител.

След години на проби и борба, Тито успява да  регистрира първата лиценцирана дестилерия в Тексас през 1995г. От тогава и до днес той произвежда крафт водка в старомодни казани, която сертифицира като „без глутенова“ на база тестове от Световната организация на хора с непоносимост към глутен.

 

По време на изграждане на дестилерията Тито винаги е бил заобиколен от бездомни животни. Той винаги се е грижел за тях, тъй като обича животните като цяло  и постепенно започва да отделя средства и от продажбите на дестилерията, с цел подпомагането им. Така се заражда идеята, че може да се организират събития, на които да се съберат повече средства, които да подпомогнат организации, грижещи се за животни в нужда.

Създава програмата Vodka For Dog People, целяща да подобри живота на животните и техните семейства по целия свят. Вече над 20години организацията дарява средства по целия свят, оганизирайки благотоворителни продажби на коктейли и продукти. 

 

От 2021г вече имаме възможност и в България да подкрепим животните в нужда, докато се наслаждаваме на нежния вкус на крафт водката на Титос. До края на година Селеста Трейдинг, от името на Tito’s Handmade Vodka ще отделя по: 
- 2 евро за всяка закупена бутилка водка Титос 700мл
- 1 евро за всяка закупена бутилка водка Титос 200мл
- 0,5 евро за всяка закупена бутилка водка Титос 50мл

 

Събраните средства ще бъдат дарени в края на годината на „Бандата на 1500-те“. Тази организация активно подпомага животните в приютите в Сеславция и Горни Богров. Повече информация за тях можете да откриете на https://www.1500doggang.com/ 
Ако имате въпроси, свързани с кампанията или желаете да подкрепите каузата можете да ни пишете на office@selesta-trading.bg

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)