London Essence – предназначен, за да бъде желан!

London Essence – предназначен, за да бъде желан!

Елегантни тоници, газирани води, както и вкусни джинджифилови бири – всички те носят един и същи почерк с марка London Essence!

Продуктовата гама на бранда е създадена, за да вдъхне нов живот на иначе скучното ежедневие на всеки от нас. Казват, че вкусът е смесица от очаквания аромат до страхотният вкус, който е наситен с финес и дълбочина и от London Essence го доказват със страхотните си предложения!

London Essence започва своята история на брега на река Темза през 1896 г., където основателите на компанията започват да разработват изискани есенции за най-добрите парфюмерийни къщи в града. С годините, създателите решават да влеят съвременните напитки с блясъка и носталгията по стария свят, за да направят от всеки обикновен ден – истински повод!

И това далеч не е всичко – всички артикули са изработени с по-малко количество захар, без да се използват изкуствени подсладители и са напълно подходящи за вегани или вегетарианци.

Резултатът? Една страхотна колекция напитки, създадени да ласкаят небцето, специално за всички онези хора, които търсят само първокласно изживяване!

Колекция тоници:

Страхотна гама от тоници, всички с ниско съдържание на калории. Предлага се в разнообразие от класически и съвременни вкусове, предназначени да подобрят предпочитания ви премиум джин.

Колекция соди:

Страхотна за самостоятелна употреба, или добавена към водка, просеко, бяло вино или тъмни спиртни напитки.

Колекция джинджифилови бири:

Деликатна и лека джинджифилова бира. Перфектнa за пиене самостоятелно или в съчетание с водка и тъмни спиртни напитки.

Внимателното извличане на аромати винаги е било ключът към успеха на бранда – тайната се крие в подбора на най-добрите растителни съставки и внимателното им дестилиране, за да бъде уловена истинската им същност, и така да се създават напитки с най-чистите вкусове.

Причината, поради която напитките от The London Essence Company са толкова добре приети от хората, които оценяват първокласното изживяване, се крие в балансирано добавените ботанически дестилати.

Тогава може да се получи краен продукт, който съчетава всички различни вкусове заедно, за да се осигури напитка, която мирише, изглежда и има изключителен вкус от момента на отварянето, чак до последната глътка.

Опитай London Essence още днес - балансирани смеси, които карат сетивата да пируват!

 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)