Ром MATUSALEM 150 години история и иновации!

Ром MATUSALEM 150 години история и иновации!

РОМ МАТУСАЛЕМ ПРАЗНУВА 150 ГОДИНИ НА УМЕНИЯ И ИНОВАЦИИ

 

Роден в Куба и отгледан в Доминиканската република, този международно ценен ром е пионер в изкуството на вечния добър вкус

 

Ron Matusalem все още се произвежда в същата кубинска традиция и остава непроменен с 5-то поколение на семейството на собственика

 

 

Матусалем е създаден преди 150 години в Куба. Той е бил най-желаният ром през Златния век на Куба, икона на онази епоха. Матусалем вярва, че елегантността е вечна, наследство, което се предава от поколение на поколение. Този супер премиум ром е пионерът в изкуството на вечния добър вкус.

 

 

ИСТОРИЯ

 

Началото на Рон Матусалем се поставя през 1872 г. в Сантяго де Куба. Името се съпоставя с това на Матусал, патриархът от Стария завет, за когото се казва, че е живял 969 години, перфектна препратка за системата на стареене на този супер премиум ром. Основателите произвеждат най-меката и висококачествена течност, пионер в системата Solera в производството на ром в Куба. Това било началото на една мечта, която празнува 150 години през 2022 г.

От 1930 г. до 1950 г. репутацията на Matusalem се разпростран
ява по целия свят, когато Куба станва дестинация за знаменитости и създатели на мода, известна като златната ера на Куба. През 50-те години семейството е принудено да напусне страната и се премества в Маями.

През 90-те години Клаудио Алварес, 4-то поколение на семейството, изкупува всички акции, следвайки мечтата си да рестартира марката. След това Ron Matusalem
е пуснат отново в Доминиканската република, където климатът и почвените условия са много подобни на тези в Куба.

Известен като коняк на ромовете, Ron Matusalem се произвежда по оригинална и тайна рецепта. Принципите на смесване идват от Solera Aging System, първоначално разработена за производство на шери и бренди.

Рон Матусалем остава непроменен с 5-то поколение на семейството. Той все още се произвежда в същата кубинска традиция, използвайки оригиналната тайна формула и според същите взискателни стандарти от висок клас, установени от основателите на марката преди 150 години.

 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)