ЛИКЬОРЪТ ОТ ТУЧНИТЕ ПАСБИЩА

ЛИКЬОРЪТ ОТ ТУЧНИТЕ ПАСБИЩА

Вложената сметана е от 5 семейни ферми от областта Cork. Тя е най-голямата  южна област в Ирландия, където мекия климат и изобилните валежи благоприятстват растежа на буйни пасища от жива зелена трева за паша на добитък. Затова се смята и че имменно млякото от този регион е с богат и наситен вкус.

Сметаната се смесва експертно с тройно дестилирано Ирландско уиски, което добавя нежност и комплекност към сладостта на крема. Във Five Farms се съдържа повече Ирландско уиски спрямо конкурентните ликьори. Високият процент на Ирландското уиски допринася за по-високата интензивност на вкуса и презвъзходните качества на Five Farms като цяло.

 

Награден с Chairman`s Trophy на престижния конкурс 2018 Ultimate Spirits. Получените 97 точки поставят Five Farms като най-високо отличения Ирландски ликьор

Five Farms притежава най-високия възможен процент масленост Ирландски ликьор (15%)
Единичните партиди сметана се смесват и бутилират до 48 часа от събирането им от фермите
Five Farms притежава най-високо съдържание на Ирландско уиски спрямо останалите брандове (10 пъти по-високо от изискванията на категорията)

 

Следете постовете ни и във Facebook/selestatradingdistribution, където скоро ще откриете и рецепти с този висококачествен ирландски ликьор.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)