SPUMANTE ROSE DRY GOLD SELECTION - 750 ml

Каталожен номер:
11.80.2.0002
Website:

SPUMANTE ROSE DRY GOLD SELECTION - 750 ml

Каталожен номер:
11.80.2.0002
Website:

Характеристики

Category: Шампанизирано вино
Опаковка: 750 ml

Описание

Елегантни, много постоянни и кремообразни мехурчета.

Брилянтен светло розов цвят.

Деликатно и ароматно плодово усещане с нотки на ягода, малина и роза.

История

Фамилията Pitars са поколения майстори винари, произвеждащи първокласни вина от 1510 г. насам. Култивират сорта Vitis vinifera в земите, в които вирее най-добре. Pitars са символ на автентична история, известни със своята страст към земята и лозите си.

Характеристики

  • Почва: дребен чакъл с произход от предпланински нанос.
  • Сортове грозде: Prosecco и Pino Noir.
  • Система за обучение: GUYOT.
  • Събиране на реколтата: първата седмица на септември, ръчно събиране.
  • Винификация: винификация на бяло вино. Първата ферментация се прави в стоманени цистерни при контролирана температура, при която се добавя селектирана мая. Виното става пенливо в резервоарите с ниско температурно налягане (CHARMAT метод).
  • Отлежаване: шест месеца в бутилка.
  • Съдържание на алкохол: 11,5% Vol. налягане: 4,5BAR.
  • Остатъчна захар: 18,5 G/L.
  • Обща киселинност: 5,6 G/L.

Препоръки за консумация

Свежо и леко ароматно, виното е идеално за аперитив, с изключително приятен вкус, похвален избор за всеки повод.

Температура за сервиране: 8 - 10° C, в чаша за шампанско.

Елегантни, много постоянни и кремообразни мехурчета.

Брилянтен светло розов цвят.

Деликатно и ароматно плодово усещане с нотки на ягода, малина и роза.

Фамилията Pitars са поколения майстори винари, произвеждащи първокласни вина от 1510 г. насам. Култивират сорта Vitis vinifera в земите, в които вирее най-добре. Pitars са символ на автентична история, известни със своята страст към земята и лозите си.

  • Почва: дребен чакъл с произход от предпланински нанос.
  • Сортове грозде: Prosecco и Pino Noir.
  • Система за обучение: GUYOT.
  • Събиране на реколтата: първата седмица на септември, ръчно събиране.
  • Винификация: винификация на бяло вино. Първата ферментация се прави в стоманени цистерни при контролирана температура, при която се добавя селектирана мая. Виното става пенливо в резервоарите с ниско температурно налягане (CHARMAT метод).
  • Отлежаване: шест месеца в бутилка.
  • Съдържание на алкохол: 11,5% Vol. налягане: 4,5BAR.
  • Остатъчна захар: 18,5 G/L.
  • Обща киселинност: 5,6 G/L.

Свежо и леко ароматно, виното е идеално за аперитив, с изключително приятен вкус, похвален избор за всеки повод.

Температура за сервиране: 8 - 10° C, в чаша за шампанско.

Обявените цени са базови цени с ДДС за продажба на едро от Селеста Трейдинг ООД към търговски партньори.

Снимките използвани в този сайт са само с илюстративна цел.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)